Hvad kræver det at blive pilot?
Bliv klogere på pilotuddannelsen

Går du og overvejer om du har hvad der skal til for at blive pilot? Så bliv klogere på uddannelsen og se hvad det kræver at blive pilot hos Aerodynamics.

KOM TÆTTERE PÅ DRØMMEKARRIEREN

Hvad kræver det at blive pilot?

Som pilot er du ansvarlig for sikkerheden af dine passagerer ombord. Derfor er der ligeledes høje krav til dine evner, som du skal være opmærksom på, når du søger ind på en pilotuddannelse.

Drømmer du om at have et cockpit som dit daglige kontor 10 km over havets overflade, så er der følgende betingelser at opfylde i forhold til hvad det kræver at blive pilot: 

  • Du er fyldt 18 år 
  • Du har gode kundskaber i dansk, engelsk og matematik
  • Du har normalt hjerte, kredsløb, lungekapacitet, fordøjelse og stofskifte
  • Du har normal hørelse og ikke farveblind
  • Du er økonomisk tilstrækkelig

 

KOM TÆTTERE PÅ DRØMMEKARRIEREN

Obligatorisk helbredsundersøgelse

Som en væsentlig del af hvad det kræver at blive pilot, er den obligatoriske helbredsundersøgelse (også kaldet “Medical”), som skal sikre at du helbredsmæssigt opfylder kravene. 

Helbredsundersøgelsen foregår hos en godkendt flyvelæge, hvor du kan få et overblik over godkendte flyveledere på Trafikstyrelsens hjemmeside. 

Du kan forvente at en helbredsundersøgelse koster omtrent 6.000-8.000 kr.

Under helbredsundersøgelsen kan du forvente at få undersøgt hjerte, kredsløb, lunger og stofskifte. Derudover er dit syn og din hørelse særlig vigtig og vil ligeledes få en høre- og synstest. Brug af kontaktlinser og briller er tilladt, så længe du opnår normalt syn med en mindre korrigering. 

For at blive pilot kræver det ligeledes at du ikke er farveblind eller har andre synsforstyrrelser. 

KOM TÆTTERE PÅ DRØMMEKARRIEREN

Aerodynamics Academy

Pilotuddannelsen finder sted hos Aerodynamics Academy i Spanien, som er den største flyveskole i Spanien. Her vil vores personale være klar til at svare på eventuelle spørgsmål omkring uddannelsen og hvis du endnu ikke har fået svar på hvad det kræver at blive pilot. Kontakt vores uddannelsesvejleder for at vide mere.

FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

Tal med vores uddannelsesrådgiver

Er du interesseret i at vide mere omkring vores uddannelser? Tal med en uddannelsesrådigiver og få svar på alle dine spørgsmål