Pilotuddannelse - Rejs til Spanien og uddan dig som pilot

Udlev din drøm om at blive pilot, og tag din pilotuddannelse i Spanien hos Aerodynamics. Ved at tage uddannelsen i Spanien, får du flere dage med optimalt vejr end i Danmark, og du får derfor en mere effektiv uddannelsesperiode, hvor vi lærer dig alt omkring at være pilot.

KOM TÆTTERE PÅ DRØMMEKARRIEREN

Aerodynamics - En uddannelse fuld af muligheder

Hos Aerodynamics tilbyder vi flere forskellige uddannelser og kurser. Vi tilbyder blandt andet følgende uddannelser:

  • Privatpilot
  • Kommerciel pilot
  • Videreuddannelse af privatpiloter til at blive kommerciel pilot

Derudover kan du også tage kurser som vedligeholdelsestekniker (AMT), kabinepersonale og steward/stewardesse, officiel dronepilot samt tekniker til lufthavnsdrift.

Du behøver ikke at have et ønske om at være fuldtids erhvervspilot for at tage en pilotuddannelse. Drømmer du om at flyve i et privatfly som en hobby, vil en uddannelse hos os kunne opfylde den drøm. Hvis du senere hen ikke kan få nok af at flyve og gerne vil arbejde kommercielt på fuldtid, vil du kunne tage et efterfølgende kursus med henblik på at opnå dette.

KOM TÆTTERE PÅ DRØMMEKARRIEREN

Hvor lang tid tager en pilotuddannelse?

Perioden for en pilotuddannelse varierer alt afhængigt af, hvilken uddannelse du vælger. Det kan tage alt imellem 6 uger og 18 måneder, så du har mulighed for at vælge det kursus, der passer til dine drømme og dig tidsmæssigt.

Vores akademi, Aerodynamics Academy, er certificeret af Austro control til at være et officielt eksamenscenter, så du kan trygt vælge at tage og færdiggøre din uddannelse hos os. Vi er ansvarlig for, og eksperter i, at give dig den bedste forberedelse. Mange af vores studerende og instruktører arbejder for de førende flyselskaber i verden.

KOM TÆTTERE PÅ DRØMMEKARRIEREN

Aerodynamics Academy

Vores pilotuddannelse finder sted på Aerodynamics Academy i Spanien, som er den største flyveskole i Spanien. Du vil blive undervist i praktiske og teoretiske fag af vores lærere og instruktører, som overholder de højeste standarder. Vores faciliteter er topmoderne, og du får mulighed for at blive trænet i avancerede simulatorer, der genskaber virkelige scenarier i cockpittet, og stiller dig bedst muligt på den anden side.

FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

Tal med vores uddannelsesrådgiver

Er du interesseret i at vide mere omkring vores uddannelser? Tal med en uddannelsesrådigve og få svar på alle dine spørgsmål